Keurmerken

Keurmerken zijn in het leven geroepen om de kwaliteit van een instantie of firma te waarborgen. Als letselschade-experts hechten we hier veel waarde aan. Dit zijn de keurmerken die wij mogen voeren en waar we trots op zijn:

keurmerk-de-leteselschaderaad

Het Nationaal Keurmerk Letselschade
https://deletselschaderaad.nl/

Het Nationaal Keurmerk Letselschade is een keurmerk voor organisaties in de Letselschadebranche. Lindesk is uiteraard aangesloten bij het NKL. Dit is de garantie voor de deskundigheid van onze medewerkers en dat Lindesk beleidsmatig voldoet aan de noodzakelijke eisen. Daarbij hoort ook dat Lindesk zich conformeert aan de Gedragscode Behandeling Letselschade. Maarten van der Linden neemt deel aan de Normcommissie.

keurmerk-nivre

Het Nederlands Instituut Voor Register Experts
https://www.nivre.nl/

Al onze experts zijn ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Experts. Of zijn momenteel in opleiding om ingeschreven te worden. Dat betekent dat de kennis en vaardigheden gegarandeerd zijn en dat zij tuchtrechtelijk zijn aan te spreken op het moment dat zij niet voldoen aan de gedragsregels van het NIVRE. Lindesk is daarnaast ingeschreven als Kamerbureau. Onze collega Maarten van der Linden is voorzitter van het branchebestuur Personenschade. Ingrid Koopman is lid van de Commissie Zorgschade.

keurmerk-hellios

Hellios heeft het beleid van Lindesk getoetst en gevalideerd. Op basis hiervan hebben wij het Hellios certificaat. Met dit certificaat zijn opdrachtgevers in de verzekeringsindustrie verzekerd dat Lindesk een serieuze partner is om mee samen te werken. Wij voldoen daarmee aan de hoogste eisen van compliance en governance.

keurmerk-vnab

Lindesk is aangesloten via e-ABS. Een must voor goede samenwerking op de co-assurantiemarkt. Via e-ABS kan Lindesk expertiseopdrachten ontvangen, communiceren en haar expertiserapporten uploaden. Via internet of door koppeling aan interne systemen (van makelaars en verzekeraars) kan worden volstaan met eenmalige invoer, waardoor de meeste efficiency voordelen kunnen worden bereikt.

Downloads

Algemene voorwaarden Lindesk

Disclaimer

Klachtenreglement

Privacy Statement

MVO beleid

Cookiebeleid

Opvraagbare documenten

Anti-omkoping en anti-corruptiebeleid

Anti-disciminatiebeleid

Diversiteit en inclusie – beleidsvoornemens

Klokkenluidersregeling

Deze documenten kunnen worden opgevraagd bij Lindesk via info@lindesk.nl