Zodra mensen gewond raken en schade lijden, komt Lindesk in beeld. Wij doen onderzoek naar de toedracht van een ongeval of incident. En wij stellen de schade vast die mensen lijden, doordat zij gewond zijn geraakt. Dat doen wij met een frisse blik. Daadkrachtig, open, rechtvaardig en direct.

Toedracht-onderzoek

Wij doen onderzoek naar de toedracht van ongevallen en incidenten. En ons onderzoek leidt tot een helder advies over de aansprakelijkheid.

Lindesk onderzoekt met open vizier verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, beroepsgerelateerde aandoeningen en medische fouten. Wij leggen aan betrokken partijen uit hoe het zit. Met een dergelijk onderzoek weet u waar u aan toe bent.

Schade-management

Wij brengen de letselschade in beeld. Wij geven advies over het betalen van voorschotten. Wij adviseren helder en open welke schade wel of niet hoeft te worden betaald. En wij beseffen dat wat coulanter zijn, vaak helpt bij een snellere en betere oplossing. It pays to be nice. Maar dat geldt wel voor alle betrokkenen.

Met onze expertise kunt u zelf de risico’s in schatten. Wilt u dat wij u daarbij helpen, geven wij een doortimmerd advies. U komt zo niet voor verrassingen te staan. U zult wél verrast worden door onze frisse en ervaren blik op letselschade.

Portefeuille beheer

Wij hechten er aan om onze dossierbestanden beperkt te houden. Zo kunnen we voor u bovenop de zaak blijven zitten. Mocht u behoefte hebben aan integrale overdracht van een deel van uw portefeuille, is dit zeker bespreekbaar. Maar wij hechten wel aan goede, eerlijke afspraken. Het heeft geen zin om met te weinig capaciteit, valse beloften te doen.

Door afspraken te maken weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten, kunnen we onnodige dubbelslagen voorkomen en de samenwerking efficiënt qua tijd en kosten inrichten.

En desgewenst met periodieke management-informatie, zodat u altijd op de hoogte blijft van de status en de financiële risico’s.