Wat is Lindesk?

Dat kun je lezen op deze site. Je ziet dan dat we met een team enorm enthousiaste mensen werken aan oplossingen in letselschadedossiers. Dat doen we in opdracht van verzekeraars en bedrijven. Wij doen toedrachtsonderzoek, adviseren over aansprakelijkheid en stellen schade vast. Lindesk is inmiddels een gevestigde naam op de markt. Opdrachtgevers waarderen de onderscheidende aanpak. We krijgen veel mooie nieuwe opdrachten en zoeken collega’s die ons daarbij komen ondersteunen.

 

Onze overtuiging

Oplossingen bereik je alleen met aandacht. Wij kijken met een open, rechtvaardige en frisse blik naar mensen. Zo zoeken we gezamenlijk naar een oplossing in vaak complexe letselschadezaken. Aandacht kun je alleen geven als je niet te veel dossiers behandelt. Daarom krijg je maximaal 80 dossiers als je fulltime bij Lindesk komt werken. Dus geen overvolle dossierbestanden en lange takenlijsten. Want alleen de juiste aanpak levert sneller resultaat. Opdrachtgevers zijn enthousiast over onze aanpak. Dit enthousiasme waarderen we en daarbij hoort dat we nieuwe mensen zoeken, die bij onze aanpak passen. Zodat we waar maken waar we voor staan.

 

Functiebeschrijving
Expert Personenschade:

Wij zijn op zoek naar een (NIVRE) Expert Personenschade. Een duizendpoot. Een open en deskundige gesprekspartner die zich eenvoudig aan de omstandigheden aanpast. Een analytische onderzoeker voor wie de wereld van de aansprakelijkheid geen geheimen kent. Een bruggenbouwer die denkt in belangen en oplossingen, in plaats van standpunten en problemen. Een autonome geest die zijn/haar eigen grenzen kent en durft om hulp te vragen. Samen weet je tenslotte meer dan alleen. En bovenal een gezellige en inspirerende collega die ook wil meedenken over waar we met Lindesk naartoe gaan.

 

Kan iedereen reageren?

Nou, we zijn wel zo eigenwijs om een paar randvoorwaarden te stellen.

Voor de functie van Expert Personenschade zoeken we iemand met een academisch of hbo denk- en werkniveau. Een NIVRE inschrijving is een pré. Daarnaast ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.

 

Waarom Lindesk?

Je zult Lindesk leren kennen als een enthousiast en deskundig team van professionals dat laagdrempelig met elkaar omgaat. We houden van aanpakken en kijken niet op een uur meer of minder. Maar het moet wel leuk blijven en we zijn niet voor niets gevestigd in het bourgondische Den Bosch. Omdat er naast de serieuze zaken waarmee we dagelijks bezig zijn ook ruimte moet zijn voor de goede dingen van het leven.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Werken moet leuk zijn en arbeidsvoorwaarden moeten goed zijn. We betalen een bovengemiddeld salaris, passend bij je ervaring en hebben alle voorkomende emolumenten. Je krijgt een laptop, een mobiele telefoon en thuiswerken is heel normaal. Experts krijgen een auto van de zaak.

Regel je jouw salaris, pensioen, vakantiedagen en auto liever zelf? Ook daarover valt te praten. Wil je op termijn echt meepraten en meedoen? We staan open voor mensen die een partnership ambiëren.

Hoe neem je contact op?

Meer weten? Bel Maarten van der Linden (06-53753332) of Jan Jagers (06-53679107).
Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie naar Directie@lindesk.nl

 

Lindesk stelt geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.