Mag ik u voorstellen?

Kom jij ons team nóg sterker maken?

Solliciteer op een van onderstaande vacatures:

Expert Personenschade

Wij zijn op zoek naar een (NIVRE) Expert Personenschade. Een duizendpoot. Een open en deskundige gesprekspartner die zich eenvoudig aan de omstandigheden aanpast.

bekijk de vacature >

Assistent Expert/secretaresse Personenschade

Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar op een Assistent Expert Personenschade. Een baken, een houvast…

bekijk de vacature >

Samen sterker!

Lindesk werkt samen. Samen met slachtoffers en diens vertegenwoordigers. Samen met verzekeraars. Samen met professionals die hun vak verstaan. Maar ook samen met collegae. Want samen maken we Lindesk, samen met alle betrokkenen, tot een bedrijf waar het fijn werken is aan mooie oplossingen.

En last but not least, werken we samen met partners. Partners die de kernwaarden van Lindesk uitdragen en die deskundigheid toevoegen op gebieden waar wij die soms niet hebben.

logo-partner-context

Samen sterk met Context schade-experts

Lindesk doet letselschade. Context is de high end partner op het gebied van bedrijfsschade, cyberschade, technische schade.

Bijvoorbeeld als het gaat om technische, bouwkundige of chemische aspecten bij toedrachtonderzoeken, waarbij letsel speelt.

Of we vragen een bedrijfsschade-expert om een zelfstandig ondernemer met letsel in zijn bedrijf verder te helpen of de cijfers te analyseren.

Of een bouwkundige om mensen die rolstoelafhankelijk worden te helpen bij de aanpassingen in huis.

Waarom Context? De aanpak is net als die van ons. Rechtvaardig, open en direct.

logo-partner-medidictum

Samen sterk met Medi Dictum

Medi Dictum schakelen we in voor de beoordeling van medische informatie. Waarom Medi Dictum? Kijk maar eens op de website. Zij geloven in de kracht van echte jarenlange ervaring. Zij huldigen het principe van onafhankelijkheid. Het is wat het is. Open, direct en transparant.

Op de adviezen van Medi Dictum kunnen partijen verder.