Wat is Lindesk?

Dat kun je lezen op deze site. Je ziet dan dat we met een team enorm enthousiaste mensen werken aan oplossingen in letselschadedossiers. Dat doen we in opdracht van verzekeraars en bedrijven. Wij doen toedrachtsonderzoek, adviseren over aansprakelijkheid en stellen schade vast. Lindesk is inmiddels een gevestigde naam op de markt. Opdrachtgevers waarderen de onderscheidende aanpak. We krijgen veel mooie nieuwe opdrachten en zoeken collega’s die ons daarbij komen ondersteunen.

 

Onze overtuiging

Oplossingen bereik je alleen met aandacht. Wij kijken met een open, rechtvaardige en frisse blik naar mensen. Zo zoeken we gezamenlijk naar een oplossing in vaak complexe letselschadezaken. Aandacht kun je alleen geven als je niet te veel dossiers behandelt. Daarom krijg je maximaal 80 dossiers als je fulltime bij Lindesk komt werken. Dus geen overvolle dossierbestanden en lange takenlijsten. Want alleen de juiste aanpak levert sneller resultaat. Opdrachtgevers zijn enthousiast over onze aanpak. Dit enthousiasme waarderen we en daarbij hoort dat we nieuwe mensen zoeken, die bij onze aanpak passen. Zodat we waar maken waar we voor staan.

 

Functiebeschrijving
Assistent Expert/secretaresse Personenschade :

Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar op een Assistent Expert Personenschade. Een baken, een houvast, een duizendpoot die zich eenvoudig aan de omstandigheden aanpast. Een flexibele doener die prioriteiten kan stellen en denkt in oplossingen in plaats van problemen. Iemand die administratief en organisatorisch de zaken op orde heeft. Een planner. Iemand die kan schrijven. Iemand die empathisch en menselijk kan communiceren, maar ook begrijpt dat soms een commerciële slag gemaakt moet worden. Een autonome geest die zijn/haar eigen grenzen kent en tijdig om hulp vraagt. Samen weet je tenslotte meer dan alleen. En bovenal een gezellige en inspirerende collega die ook wil meedenken over waar we met Lindesk naartoe gaan.

 

Kan iedereen reageren?

Nou, we zijn wel zo eigenwijs om een paar randvoorwaarden te stellen.

Voor de functie van Assistent Expert Personenschade zoeken we iemand met een Mbo+ denk- en werkniveau. Je haalt het maximale uit programma’s als Word, Excel en Outlook. Daarnaast ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar. Heb je werkervaring in de letselschadebranche, een vergelijkbaar juridisch werkveld of bijvoorbeeld als kantoormanager? Dan zetten we een extra vinkje achter je naam.

 

Waarom Lindesk?

Je zult Lindesk leren kennen als een enthousiast en deskundig team van professionals dat laagdrempelig met elkaar omgaat. We houden van aanpakken en kijken niet op een uur meer of minder. Maar het moet wel leuk blijven en we zijn niet voor niets gevestigd in het bourgondische Den Bosch. Omdat er naast de serieuze zaken waarmee we dagelijks bezig zijn ook ruimte moet zijn voor de goede dingen van het leven.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Werken moet leuk zijn en arbeidsvoorwaarden moeten goed zijn. We betalen een bovengemiddeld salaris, passend bij je ervaring en hebben alle voorkomende emolumenten. Je krijgt een laptop, een mobiele telefoon en thuiswerken is heel normaal.

Regel je jouw salaris, pensioen en vakantiedagen liever zelf? Ook daarover valt te praten.

Hoe neem je contact op?

Meer weten? Bel Maarten van der Linden (06-53753332) of Jan Jagers (06-53679107).
Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie naar Directie@lindesk.nl

 

Lindesk stelt geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.